Wednesday, March 18, 2009

Motivational Camp di Bakai


hhmm......dah lama memblogging2 ......kekalutan yang melanda disamping kesukaran nk dptkan connection internet kt kolej walaupun boley ja dpt dari LRC atau di DS membuatkan soal dh lama x memblog ni terjawab....

alhamdulillah, akhirnya selamat sampai rumah setelah bertolak pulang dari Bakai.....sebelum tu...apakah itu bakai, adakah sejenis tembikai spesies baru, ataukah ia hanyalah nama panggilan seseorang....?? x kesah la apa pn...yang penting, Bakai tu nama tempat......located between Kulim & Baling if i'm not mistaken.....rasanya camtula....yang penting....it takes about 5 minutes for u to reach those glamorous bukit hijau yang boley jadi tempat mandi manda dari skolah yg kitorang stay tuh..........

sebulan sebelum ni, adala terlekat kt notis board di DS tuh psl sapa yang berminat nk buat personal cas kt kulim tym mid Sem break....bila dgr2 ja kulim, terus rasa mcm interested gila nk join...sbb kulim ngn kepala batas dgr mcm tak jauh dok igt mcm boley nk ulang alik ja.....kononnya la.....akhirnya, i decided to wite my name skali dgn 2-3 orang sahabt karibku...ejat ngn wan ngn syahmi (hidup SBPIKP!!!).....selang brapa minggu lepas tuh tah.....telekat lagi notis yang ada info reminding those people who had written their name to come for a meeting psl CAS tuh.....bila diberitahu, rupanya kem tu akan dijalankan for 4D/3N........hhhmmm...MCM LAMAAA JAAA!!!......cuti dh la brapa kerat hari ja pon....x pa lyn jela.....rasa kalau xmau pi buley je kot nk bg alasan.....dok fikir mcm tu lah.....& again, i made the decision to join this motivational camp.....bukannya apa....bila dpt tau yng kem tu akan dibuat kt satu kwsn yg mcm pedalaman & hulu ja....rasa mcm berminat pulak...lgpon, apa salahnya nk tolong students who will be sitting for SPM n PMR x lama lg.....diorang pon manusia gak....Islam & melayu....jd, x kan x mau nk tolong kot...

tym perasmian, pengetua bg bg komen psl presentation yg dibuat oleh akmal hayat.....pengetua tu ckp.........................(sambung kemudian la nawh....)

10 comments:

Usamah said...

wei.men frisbee ek.huhu
bes2
wei.ak jatuh hati.tgk ni http://picuclix.com/blog

cntik gle.slr n lomo.

Amin Rox said...

Kem yg best..
haha, weyh, bila nak sambung cita????

akmal hayat said...

pengetua tu ckp pa??

ak x dgq pn

Atikah Nur Dzulkhefli said...

pengetue cakap ape???xbes r cite x abes..menimbulkan unsur2 saspen..

syamil said...

sabar rakan2 ku....nanti kita bic arakan

ﺷﻬﻤﻲ @ iBnU SuRaiNi said...

wey, crita arrr!!!

ummiyati said...

Sorrylah lama tak jengok blog ni. Ingatkan dah bersawang...Insyaallah kita sembang panjang kat Rumah Perlis, Bukit Cahaya Seri Alam weekend ni. Jangan lupa bawa track bottom nak pi cycling and mandi kolam kat situ.

syamil said...

insyaAllah....bwk....

akmal hayat said...

wei!! bla nk smbun cta?!!

fityatun_syakirah said...

hidup SBPIKP!!~~~hahaha..banggaa...ops..salamualaikumm..:D